Habets Herenmode

Vriesestraat 37, Dordrecht

5/ 5

Hét adres voor luxe Italiaanse en Nederlandse modemerken Lees verder

Prachtige Italiaanse en Nederlandse modemerken, die vind je bij Habets Herenmode! Habets is het adres voor luxury herenmode. Ook kun je er terecht voor op maat gemaakte Italiaanse kostuums. De collectie is zowel modern als klassiek. De hoge kwaliteit staat altijd voorop.

Eigenaar Mark Habets werkte al jaren in de mode-industrie voor hij zijn eigen zaak opende. Zijn enthousiasme en vakmanschap werken echt aanstekelijk. Zijn klanten komen dan ook van ver buiten Dordrecht voor de geweldige service en unieke collectie. Bij Habets Herenmode ben je geen nummer maar wordt je met alle egards ontvangen. Van alle items in de collectie worden slechts enkele stuks ingekocht zodat de kleding uniek blijft.

Wil je alle aandacht? Dan is personal shopping ook mogelijk. Ook organiseert Habets een aantal keer per jaar een made-to-measure event waarbij je een maatkostuum kunt laten aanmeten.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.