De Remise

Grote Kerksbuurt 31b, Dordrecht

4.6/ 5

Ontbijt, lunch, lekkers en echt Ben& Jerry's schepijs in een toffe industriële setting Lees verder

In De Remise voel je industriële geschiedenis. Het 140 jaar oude rijksmonument was eerst een pakhuis, toen een garage en nu een toffe hotspot voor ontbijt, lunch en lekkers!

Op het menu vind je smoothies, bagels, scones, sandwiches, soep, brownies, taart en cake. En…De Remise is de enige plek waar je echt Ben & Jerry’s schepijs kunt kopen! Hoe fijn is dat? Je kunt al dit lekkers ook afhalen of laten bezorgen. Werk je thuis? Bestel dan ook eens een Remise Lunchbox.

Ook voor een gezellige high tea ben je De Remise aan het goede adres. Er is zelfs een XXL High Tea, met extra taartjes, soep en Ben & Jerry’s ijs!

Daarnaast is De Remise ook de perfecte plek voor een vergadering of team building sessie. Uiteraard met een lekkere lunch of ontbijt.

En wat dacht je van een Ben & Jerry’s kinderfeestje? Ook dat kan! Op een speelse manier leren kinderen hoe het heerlijke Ben & Jerry’s ijs is ontstaan en hoe het gemaakt wordt. De kinderen krijgen een spoedcursus ‘scoopen’ zodat ze hun eigen ijsje kunnen scheppen en versieren.

Heb je zelf een leuk idee voor een feest of bijeenkomst? Bij de Remise zitten ze vol ideeën en denken ze graag met je mee!

Menu