Daantje Food & Drinks

Nieuwstraat 25, Dordrecht

4.7/ 5

Het enige 100% vegan restaurant van Dordrecht. Aanrader! Lees verder

Sinds 6 mei 2015 is het allereerste (en nog steeds enige) 100% plantaardige oftewel vegan restaurant in Dordrecht geopend, Daantje Food & Drinks. Je kunt er genieten van snelle, volledig plantaardige lekkernijen. 

Op de kaart vind je heerlijk huisgemaakt gebak met lekkere koffie of thee van Simon Levelt. Denk aan appeltaart, worteltaart, chocoladetaart, bananenmuffins, chocochip-muffins en glutenvrije ongebakken cashew-taarten, die ook geen toegevoegde suikers bevatten.

Daarnaast hebben ze eigengemaakte salades voor op brood of in een wrap en gezonde maaltijdsalades. Dagje snack-trek? Dan kun je ook heerlijk genieten van de Hunk o’Love of andere lekkere burgers. Ze hebben ook een no-sharma schotel, no fish & chips en een satéschotel. Zelfs een van de beste vegan versies van de Kapsalon kun je hier nuttigen.

Let op: Daantje verhuist tijdelijk naar The Movies, Nieuwstraat 62. Opening 3 maart.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.