B&B Knolhaven

Knolhaven 37, Dordrecht

B&B aan de historische haven van Dordrecht Lees verder

Wij heten u van harte welkom bij onze prachtige B&B Knolhaven gelegen aan de historische haven van Dordrecht. Het uitzicht op de mooie monumentale gebouwen zoals museum van Gijn en de Lange IJzeren Brug maakt dat u verblijft op een plek die u niet snel zult vergeten. 

Het appartement beschikt over een grote woonkamer compleet ingericht met een heerlijke bank, een grote eettafel, een koelkast, waterkoker en een koffiezet apparaat. Er is geen gelegenheid tot koken. De ruimte is voorzien van een TV. U kunt gebruik maken van gratis WIFI. Er is een ruime badkamer met aparte douche, ligbad en toilet.
De gezellige slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, er staan twee bankjes om uw koffers op te plaatsen. Er is een slaapbank aanwezig waar eventueel nog twee personen kunnen overnachten.

Onze B&B is rookvrij. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Nb: wij zijn niet altijd in de gelegenheid om de telefoon te beantwoorden, uw mail wordt altijd binnen 24 uur beantwoord.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.