Winkelcentrum Crabbehof

Kranenburgstraat 2, Dordrecht

Winkelcentrum met een grote diversiteit aan winkels: van versproducten tot speciaalzaken Lees verder

Winkelcentrum Crabbehof is een winkelcentrum met een ruim assortiment aan winkels: versproducten, huishoudelijke artikelen, producten voor hem en haar en speciaalzaken.

Je vindt er onder meer Van der Schans Bloembinders, Juwelier Retel, De Jong Audiciens, Wittepoel, Primera, Trekpleister, Wibra, Dirk, Lidl, Expert, Jola Mode, vishandel Crabbehof, Bakkerij Medina, maar ook Domino’s Pizza’s, bezorgrestaurant De Beren en nog veel andere winkels.

Je kunt er gratis parkeren. Op vrijdag en zaterdag geldt er voor een gedeelte van het parkeerterrein wel een blauwe zone. Dit betekent dat je een parkeerschijf, goed zichtbaar, achter je voorruit moet plaatsen. Je kunt dan maximaal 2 uur parkeren.

Winkelcentrum Crabbehof organiseert veel activiteiten. Naast braderieën en voordeelacties voor het winkelend publiek, zijn er ook veel activiteiten voor kinderen. Een van de hoogtepunten daarvan is de jaarlijkse sinterklaasintocht in Dordrecht die eindigt op het Van Oldenbarneveltplein. Mensen uit de hele regio brengen dan een bezoek aan het winkelcentrum.

Kranenburgstraat 2, 3317 RA Dordrecht