Roundhill Indoor Ski en Snowboard

Mijlweg 53 d-1, Dordrecht

4.4/ 5

Het indoor ski en snowboard centrum van Dordrecht en omgeving Lees verder


Wil jij goed voorbereid op skivakantie? Dan is Roundhill Indoor Ski en Snowboard de place to be. De rolbanen bereiden je zowel technisch als fysiek goed voor op de wintersport en zorgen dat jij met een glimlach van de pistes kunt glijden!

Bij Roundhill kun je terecht voor skiles, snowboardles, verhuur van materiaal, bedrijfsuitjes, kinderfeestjes, arrangementen op maat en zelfs reizen! RoundHill biedt de nieuwste techniek op indoorski gebied en is de enige indoor skischool in Dordrecht en omgeving die is aangesloten bij de Nederlandse Ski Vereniging. Er wordt dan ook alleen gewerkt met personeel dat beschikt over de juiste papieren en een interne training hebben gevolgd.


Samen met Skiteam Dordrecht heeft Roundhill de ‘Kids Club’ Skiteam RoundHill – Dordrecht ontwikkeld. De Kids Club is een club voor elke jonge skiër van 6 tot 16 jaar die samen met leeftijdgenootjes zijn/haar ski-kwaliteiten wil verbeteren. Bij RoundHill zal worden getraind op alle technieken voor de verschillende wedstrijddisciplines, zoals: slalomskiën, freeriden en buckel skiën.  • Actief & sportief

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.