Dit weekend vroegboekkorting Dordts Wintercircus Royal

We hebben het jarenlang moeten missen maar rond de kerst kunnen we eindelijk weer genieten van het Dordts Wintercircus Royal! Wil jij met korting naar het wintercircus? Koop dan dit weekend een kaartje en profiteer van de vroegboekkorting.

Voor het hele gezin

Het programma voor komend wintercircus wordt spectaculair! ‘Het wordt een sfeervolle middag of avond voor het hele gezin’, vertelt circusdirecteur Tonie Teuteberg, die druk bezig is met alle voorbereidingen. ‘Zodra je de voortent binnenstapt, ademt alles een warme, gezellige kerstsfeer.’

Op het puntje van je stoel

Het programma belooft weer spanning, verrassing en spektakel. Er komen namelijk bijzondere artiesten naar Dordrecht, die ervoor zorgen dat je van het begin tot het eind op het puntje van je stoel zit. Van het Wheel of Death tot duizelingwekkende acrobatiek. ‘We hebben er ontzettend veel zin om het wintercircus weer terug te brengen naar Dordrecht. We krijgen zoveel hartverwarmende reacties van mensen. Dat maakt het extra leuk.’

Vroegboekkorting

Het circus staat vanaf 22 december op het Europaplein. Dit weekend kun je nog profiteren van de vroegboekkorting. Ga hiervoor naar www.dordtscircus.nl en bestel eenvoudig je tickets.

Bedrijven en relaties

Nieuw dit jaar zijn de vele mogelijkheden voor bedrijven. Of je nu een klein of groot bedrijf hebt, het wintercircus is een geweldige avond uit voor personeel en relaties. Van een eigen bar tot extra catering, (bijna) alles kan! Informeer naar de mogelijkheden. En wil je een feest, huwelijk of jubileum vieren? Ook dat kan. Priscilla en Tonie Teuteberg denken graag met je mee.