Ervaar de kunst van het licht in de Kunstkerk

Ben je na de donkere dagen wel toe aan een beetje licht? Breng dan een bezoek aan LUCID in de Kunstkerk. Negen kunstenaars nemen je mee in een wereld van lichtkunst en digitale kunst. De Kunstkerk verrast voortdurend met bijzondere exposities en activiteiten. En altijd is het een bijzondere ervaring. Zo ook met LUCID.


Laat je meevoeren in het spel van licht, kleur en beweging. Negen kunstenaars presenteren werk waarin licht centraal staat. Als thematiek, als techniek of als metafoor. Want zonder licht kunnen wij de wereld niet waarnemen. De werkelijkheid is alleen zichtbaar door het licht dat onze ogen bereikt. Maar wat is waar? Is wat wij waarnemen wel de werkelijkheid? En door welk licht kijken we naar een wereld die telkens sneller verandert?

‍LUCID presenteert werk van: Timo Visser, Beeldjutters, Maarten Rots, Hyperculture, Jeroen Koolhaas, Vendel en De Wolf, Jeroen Uyttendaele, Jop Vissers Vorstenbosch en Ricky van Broekhoven & Albert van Abbe. De expositie is gratis te bezoeken tot en met 18 februari in de Kunstkerk, Museumstraat 65. Geopend donderdag t/m zondag van 17.00 tot 22.00 uur.