Finisage Angeliek Rutgers bij ByBranderhorst

De portretten van Angeliek Rutgers uit Loenen aan de Vecht zijn dit weekend voor het laatst te zien bij Galerie/winkel byBranderhorst. Het werk kreeg veel belangstelling van bezoekers aan Dordrecht tijdens de afgelopen zomerperiode. Dat was de reden voor Branderhorst de expositie een maand te verlengen zodat Dordtenaren en haar vaste bezoekers terug van vakantie, het werk ook nog kunnen zien.

Angeliek werkte 25 jaar als modeontwerper bij een Nederlands modelabel. Voor deze expositie stylde ze samen met Jolanda de ruimte met designprodukten uit de galerie. Hierdoor ontstond een mooie symbiose tussen design, haar schilderijen en tekeningen.

Angeliek studeerde na haar modecarrière in 2011 af aan de Wackers Academie. Ze heeft een passie voor portretten in verschillende vormen en vormen. Om haar mening te uiten maakt zij gebruik van verschillende soorten media. Haar inspiratie komt uit diverse internationale tijdschriften, sociale media, mode, reizen, tentoonstellingen en diverse bekende en onbekende kunstenaars.

Welkom bij finisage in aanwezigheid van de kunstenaar, zondag 1september 15.00uur.
byBranderhorst Voorstraat 199 tegenover restaurant Het Magazijn Dordrecht
Open woensdag t/m zaterdag 10.00 tot ca 17.30uur.