MEET & GREET bij By Branderhorst

By Branderhorst is een winkel, galerie en speeltuin voor kunstenaars en ontwerpers in één. Wie de winkel kent, weet dat je de kleurrijke etalage van By Branderhorst niet voorbij kunt lopen zonder er een blik in te werpen. En binnen is het nog leuker, want hier vind je de leukste producten van kunstenaars en designers. Vanaf zondag start er een bijzonder initiatief en kun je kennismaken met de kunstenaars en ontwerpers tijdens een Meet & Greet.

Als je de winkel van Jolanda Branderhorst binnenstapt, word je hebberig van alle kleurrijke producten die je ziet. Wandobjecten, schilderijtjes, vazen, tassen, mooie gebruiksvoorwerpen, sieraden: je kunt het zo gek niet bedenken of het is er. Elke maand zijn er nieuwe ontwerpers en kunstenaars van wie je werk kunt kopen. Het zijn altijd blikvangers in je interieur. Kleurrijk, met een knipoog of gewoon heel erg mooi.

Ontmoet de makers

En vanaf aanstaande zondag kun je elke maand de makers van al deze leuke kunst ontmoeten. ‘Wat By Branderhorst uniek maakt zijn de leuke mensen waar ik dagelijks mee werk’, vertelt Jolanda. ‘Ik ontmoet elke dag hele leuke ontwerpers en kunstenaars én hele leuke klanten. En die wil ik nu bij elkaar brengen tijdens een Meet & Greet.’

 

De poes van Georgina

Verbinden is iets wat Jolanda graag doet en kunst is daar een prachtig middel voor. ‘Het wordt gewoon informeel en gezellig. De ontwerpers vinden het leuk om meer over hun werk te vertellen. De kunstenaars en ontwerpers zijn heel divers, van een sieradenontwerpster tot schilder. Zo komt Gerard de Bruine, die prachtige gouache vogeltjes maakt; Evert Hendrikse, die intrigerende draadkunst maakt; Hendrik Coetzee, een Zuid Afrikaanse kunstenaar en Sem-Isabelle Wieringa, die aquarellen maakt van poezen van bekende Nederlanders. Dus ik kan zeggen dat we de poes van Georgina (Verbaan) hebben’, lacht Jolanda.

 

De Meet & Greet begint zondag 2 oktober om 15.00 uur in de winkel By Branderhorst, Voorstraat 199 in Dordrecht. Je bent van harte welkom!