7 redenen waarom je de Zomerkermis niet wilt missen!

De Zomerkermis is er weer! Van 18 t/m 26 juni kun je op de Spuiboulevard genieten van het grootste pretpark in de wijde omgeving. We geven je 7 redenen waarom je deze kermis niet wilt missen.

Geschikt voor alle leeftijden

De Zomerkermis telt maar liefst 40 verschillende attracties en is geschikt voor alle leeftijden. Van de mega jumper trampolines tot de spannende booster en van botsauto’s tot eendjes vangen: er is vanalles te beleven voor jong en oud.

Naast attracties ook vertier

Naast de vele attracties is er ook een uitgebreid entertainmentprogramma met Jaap ’t Schaap, Clown Desalles, meet & greet met Sonic, optredens en een Hollandse avond.

Megabooster

Ben je niet bang uitgevallen en wil je Dordrecht graag eens vanaf grote hoogte bekijken? Dan mag je de spectaculaire Mega Booster niet missen! De rondzwaaiende gondels komen maar liefst tot 40 meter hoog. ’s Avonds is de Booster kleurrijk verlicht met duizenden ledlampjes.

Terug van weggeweest: het glazen doolhof

Het bezoeken van een spiegeldoolhof is altijd leuk en avontuurlijk. Met het glazen doolhof Viva Las Vegas is plezier gegarandeerd voor zowel bezoekers als achterblijvers. Het is grappig om te zien hoe iedereen een weg probeert te vinden in de 11 meter hoge en 18 meter lange attractie. In 2020 is het doolhof volledig gerestyled en voorzie van de nieuwste lichteffecten.

Vernieuwd: Fire Department

Tijdens de Zomerkermis is ook het breedste funhouse te vinden wat in Nederland reist: the Fire Department. Het is een echte familieattractie voor groot en klein. Je hoeft geen waaghals te zijn om de 3 verdiepingen tellende attractie te doorlopen. Bewegende vloeren, draaiende tonnen, glijbaan, bewegende trappen en dat alles in een brandweer decor.

Prikkelarme kermismiddag

Tijdens de Zomerkermis wordt ook dit jaar weer een prikkelarme middag gehouden. Op dinsdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur gaat het er een stuk rustiger aan toe. Zo kunnen ook kinderen en jongeren met autisme van de attracties genieten. Ook veel ouderen waarderen deze rustigere dinsdagmiddag.

De lekkerste poffertjes

De poffertjeskraam van de Zomerkermis is al jaren een grote hit. Hier eet je namelijk de allerlekkerste poffertjes. Zelfs het Dordtse college slaat geen jaar over. Met een bon uit Dordt Centraal krijg je op maandag en dinsdag tussen 14.00 en 16.00 een kopje koffie of thee gratis bij een portie poffertjes.

De Zomerkermis is van 18 juni t/m 26 juni dagelijks geopend. Op zaterdag, zondag en woensdag vanaf 13.00 uur. Op de overige dagen vanaf 14.00 uur. Tot 23.00 uur en op vrijdag en zaterdag tot 24.00 uur. Parkeergarage Spuihaven blijft geopend.