Bakkerij Samen ontwikkelt eierkoeken met heerlijke nieuwe smaken

Heb jij wel eens een eierkoek met een andere smaak geproefd? Nee? Wij ook niet! Maar daar komt nu verandering in want Bakkerij Samen heeft twee eierkoeken ontwikkeld met een nieuwe smaak: speculaas eierkoeken en kaneel spelt eierkoeken!


Bakkerij Samen is het domein van Sahar Atta en Mo Sadaat. Beiden hebben ze een passie voor eerlijk en gezond brood. Ze zijn dan ook officieel de enige bakkerij in Dordrecht met 100% handgemaakte broden, zonder suiker, melk of broodverbeteraar middel.

Veel mensen weten Bakkerij Samen te vinden vanwege hun grote assortiment heerlijke verse speltbroden en hun super lekkere cinnamonrolls. Nu hebben ze dus twee nieuwe, bijzondere lekkernijen aan hun assortiment toegevoegd: speculaas eierkoeken en kaneel spelt eierkoeken.

De tekst gaat verder onder de foto:

 

‘We zijn dol op kaneel, wat we veel gebruiken voor onze cinnamonrolls’, vertelt bakker Mo enthousiast. ‘Dus we dachten, waarom zouden we dat niet eens combineren met eierkoeken? En dat smaakt geweldig! Dat hebben we ook met speculaas gedaan en ook dat is erg lekker!’

De vaste klanten hebben de nieuwe eierkoeken geproefd en zijn erg enthousiast. Wil jij ze ook proeven? Dan moet je er wel vroeg bij zijn, want ze vliegen de deur uit! En wil je liever gewone eierkoeken? Dat kan ook want Bakkerij Samen heeft ook heerlijke spelt golden eierkoeken.

Je vindt Bakkerij Samen op de Voorstraat 292b in het hart van Dordrecht.