Bestel nu je kaarten voor Film in de Achtertuin

Met een drankje in de hand genieten van mooie zomeravonden en toonaangevende films: het kan van 6 augustus tot 10 september. Dan presenteert The Movies Dordrecht Film in de Achtertuin: een geweldig filmprogramma in de openlucht. 

Het grote filmdoek hangt aan de achtergevel van de bioscoop in de Kloostertuin. Het verhoogde grasveld en een barretje met terras nodigen uit om vroeg te komen. Daantje@theMovies serveert een lekkere dagschotel; op het terras of to go in de tuin. DJ Jopiee & Friends draait vinyl en dat zorgt voor een fijn sfeertje. We kijken er nu al naar uit! 

Deze films kun je zien: 

Vrijdag 6 augustus - La Odisea
Een groep dorpsgenoten neemt wraak op een corrupte bank als die er met hun zorgvuldig gespaarde geld vandoor gaat.


Zaterdag 7 augustus - The Perfect Patient
Journalist zoekt gerechtigdheid in Scandinavische crime-drama. De boeiende verfilming van het grootste juridische schandaal in de Zweedse geschiedenis.

Vrijdag 13 augustus - Undine
Een liefdesdrama in hedendaags Berlijn, geraakt door mysterie. Wat verbergt Undine voor de man waar ze halsoverkop verliefd op wordt? En zal ze de vloek ooit op kunnen heffen?

Zaterdag 14 augustus - Martin Eden
Liefde doet ambitie ontvlammen en verbrandt zich er aan. Een meeslepend Italiaans drama dat zich afspeelt in de straten van Napels. De verliefde Martin besluit schrijver te worden om een vrouw te imponeren. Maar al snel bevind hij zich in lastige situaties.

Vrijdag 20 augustus - Mademoiselle de Joncquieres
Begeerlijke kostuumfilm met liefdesintriges die wraak oproepen. Hoever gaan de bedrogen vrouwen in het wraak nemen op de Markies van Arcis?

Vrijdag 27 augustus - Cruella
Wie kent haar niet Cruella de Vil, de kwaadaardige modekoninging uit de Disney-klassieker 101 Dalmatiërs. In deze live-action film zien we hoe het allemaal zo gekomen is. Heerlijke extravagante film, die op het grote scherm tijdens een (hopelijk) zwoele zomeravond voor een filmfeestje kan zorgen.


Vrijdag 3 september - Hitsville, the making of Motown
Deze muzikale documentaire vertelt het intrigerende verhaal van Motown, een platenmaatschappij met een zeer rijk artiestenbestand een bewogen geschiedenis. We zien bijzondere beelden van artiesten on stage én backstage.

Vrijdag 10 september - I Care a Lot
De zorgzame en charmante verschijning bedriegt. Marla neemt de financiën van ouderen over maar wordt dan zelf bedrogen en komt terecht in een ijzingwekkend avontuur.



Neem zelf een stoel of kleed mee. Enkele strandstoelen zijn te huur (€ 3,-), graag telefonisch reserveren. De vertoningen gebeuren in akkoord met de RIVM-richtlijnen. Vanwege de 1,5 meter afstand regel zijn maximaal 220 plaatsen beschikbaar. De placering garandeert voldoende afstand.

In geval van slecht weer wordt de film binnen in The Movies vertoond. Volg de berichtgeving via website en social media van The Movies.