Bijzonder Frietwerk valt in de prijzen

Voor Bijzonder Frietwerk is het jaar goed begonnen. Zij mochten een mooie horecaprijs in ontvangst nemen. Ze waren winnaar van de publieksprijs van de gemeente Dordrecht én Zuid-Holland. Daarnaast waren ze ook winnaar van de Gold Award.


Bijzonder Frietwerk is friet met een missie. Bij de bereiding gaan ze voor puur natuur en lekkere, ambachtelijke smaken. En dat proef je direct. Lokale boeren en telers die biologisch verantwoord werken en de kwaliteit van hun aardappels boven massaproductie stellen, hebben dan ook een streepje voor. Hoge kwaliteit, zonder schuldgevoel. En niet alleen aandacht voor kwaliteit, versheid en de herkomst van producten maar ook voor het proces van bereiden. En dat dat goed in de smaak valt, bewijzen de prijzen die zij in de wacht sleepten. Het team is dan ook mega trots, laten ze op social media weten.

Wil jij ook genieten van de lekkerste friet van de stad? Ga dan langs bij Bijzonder Frietwerk op Voorstraat 317. Ze zijn geopend op woensdag tot en met zondag, van 12.00 tot 20.00 uur en op vrijdag en zaterdag tot 21.00 uur.