Dordrecht krijgt een Poké Perfect: dat wordt genieten!

Dordrecht krijgt een restaurant waar alles draait om de populaire Poké Bowls! En het komt in de Vriesestraat. Er is al een Poké Perfect in o.a. Amsterdam, Haarlem, Nijmegen, Leiden en nu komt er ook één in Dordrecht. Maud en Tjeerd van No. 38 City Bakery Café staan te trappelen om dit nieuwe restaurant tot een succes te maken. Poké Perfect Dordrecht opent eind juli haar deuren.

Ken je Poké nog niet? Dan wordt het hoog tijd om straks te gaan proeven. Poké (spreek uit poh kay) is een Hawaiiaans gerecht, dat oorspronkelijk bestaat uit sushirijst, rauwe vis en verschillende verse toppings, geserveerd in een kom. Je kunt het het beste omschrijven als Sushi in een kom. Hou je niet van rauwe vis? Geen zorgen, bij Poké Perfect zijn er genoeg andere lekkere opties om uit te kiezen!

Super verse ingrediënten staan centraal bij Poké Perfect. Daarnaast is er veel aandacht voor fair food en lokale producten. Wil je vast weten wat er straat op de kaart komt te staan? Neem dan vast een kijkje op www.pokeperfect.nl.

Poké Perfect Vriesestraat 85 Dordrecht – open vanaf eind juli