Hier kun je iets warms to go halen tijdens het Dwaalspoor!

Elke avond is het weer genieten van het prachtige Dwaalspoor: de route met bijzondere lichtprojecties in het hart van Dordrecht. Gaan jullie ook de route lopen? Op deze adressen kun je onderweg terecht voor warme chocomel en koffie to go! Tot 20.00 uur.

Let op: het Dwaalspoor is gesloten tijdens de kerstdagen, om te grote drukte te voorkomen.

De Remise

Op alle dagen dat de Remise geopend is (ma t/m za), kun je ’s avonds ook terecht voor lekkere warme chocolademelk, lattes, koffie en lekkers to go. Misschien zijn er ook nog lekkere muffins, bars of cakes voor onderweg.

Grote Kerksbuurt 31b Dordrecht


Tapasbar Pimento

Van dinsdag t/m zaterdag kun je bij Tapasbar Pimento terecht voor heerlijke koffies en warme chocolademelk met slagroom. Dan kun je gelijk even op de kaart kijken wat voor heerlijke gerechten je de rest van de week kunt bestellen. Want die moet je echt proeven!

Voorstraat 317 Dordrecht


Restaurant Jongepier

Restaurant Jongepier zit op één van de mooiste plekjes van Dordrecht: op het Groothoofd met uitzicht op de 3 rivieren. Je kunt hier elke avond terecht voor koffie to go en lekkere warme hapjes als een broodje kroket, broodje frikandel. Bitterballen en huisgemaakte erwtensoep.

Groothoofd 8 Dordrecht


Coffeelicious

Coffeelicious ken je natuurlijk van de lekkere koffies en warme chocolademelk. Afgelopen dagen stond er dan ook een flinke rij. Zij bekijken per dag of ze ’s avonds open zijn dus hou hun socials in de gaten!

Wijnstraat 182 Dordrecht