Het wordt genieten tijdens de Dordtse Decemberdagen!

Heel de maand december wordt het extra gezellig in de Dordtse binnenstad. Met de Dordtse Decemberdagen wil de gemeente alle Dordtenaren ondanks de coronamaatregelen toch een lichtpuntje aan het einde van het jaar geven. Niet met grootse evenementen of optredens, maar op een corona-proof manier.

Sfeervol winkelen
En met deze plannen gaat dat zeker lukken. De binnenstad wordt extra mooi verlicht. Acht mega kerstbomen en levensgrote kerstcadeaus maken de sfeer compleet. Zo kan iedereen gezellig kerstinkopen doen. Er zijn extra koopavonden en op drie plekken in de stad is er een luxe inpakservice.

Avondrondvaarten
Maar er zijn de hele maand door nog veel meer leuke dingen te doen. Ontdek de prachtig verlichte stad vanaf het water tijdens een avondrondvaart! Ook bruggen en gebouwen worden mooi verlicht dus dat is geweldig om te zien. De organisatoren van de rondvaarten nemen je geheel Corona-proof mee aan boord.

Midwinterlicht
Of ga op Dwaalspoor: een prachtige wandeling door de binnenstad. Tijdens de schemering en avond word je verrast door prachtig aangelichte panden met als thema: de natuur in winter. Denk hierbij aan oplichtende ijskristallen, wuivende bomen, sneeuwbuien en dieren in winterslaap. Zo mooi heb je je eigen stad nog nooit gezien en een uitje voor jong & oud. Je kunt de wandeling starten waar je wilt, er is geen specifiek start- en eindpunt.

Laserproject
De maand wordt afgesloten met een prachtig laserproject. In plaats van vuurwerk wordt er op meerdere plaatsen in de stad en wijken een lasershow gehouden die alles met elkaar verbindt.

Wil je meer weten over het programma? Kijk dan op www.dordtsedecemberdagen.nl.