Hier kun je nog iets lekkers bestellen voor de kerstdagen!

Ben je nog op zoek naar lunch of diner om te bestellen voor de kerstdagen? Geen stress! De koks van deze restaurants bereiden graag iets lekkers voor je!

De koks van Hotel Van der Valk Dordrecht bereiden altijd de mooiste gerechten voor hun gasten. Maar jij kunt ook van hun kookkunsten genieten! Ze hebben een feestelijke (en luxe) brunchbox samengesteld waar je op 1e, 2e of 3e kerstdag van kunt smullen. Maar je kunt ook de heerlijke gerechten van de to go kaart bestellen!Ook De Beren heeft een lekkere brunch voor je in petto met o.a. heerlijke belegde broodjes, wraps, zoete lekkernijen, scones, thee en vruchtensap. Bestel dit wel een dag van te voren! Check @deberendordrecht op instagram of bel 078-639 99 88. Maar bij De Beren kun je ook van het gewone to go menu bestellen. 

De speciale kerstboxen van Restaurant Post zijn helaas niet meer te bestellen. Maar niet getreurd, want op 2e kerstdag staan de koks voor je klaar om lekkere gerechten van de normale kaart voor je te bereiden. En dat is ook een feestje! Want daar staan heerlijke voor-, hoofd- en nagerechten op.

Ook bij Grieks restaurant Olympiada blijf je in de kerstsfeer. Hier kun je op 1e, 2e en 3e kerstdag lekkere gerechten van de kaart bestellen. Zowel voor afhalen als bezorgen. Vlees of vis, voor-, hoofd- en nagerechten, bijgerechten...er is genoeg te kiezen!

Houd dit artikel in de gaten want er komen misschien nog meer restaurants bij.