Deze schrijver komt op bezoek in Dordrecht tijdens de Kinderboekenweek

Vandaag start de Kinderboekenweek! Van 5 t/m 16 oktober staat de spotlight op de vele leuke kinderboeken die er zijn en hoe leuk lezen is voor kinderen. Het thema van deze Kinderboekenweek is Gi-ga-groen! Kinderboekwinkel De Giraf pakt vrijdag uit met een hele bijzondere gast.

Het thema Gi-ga-groen is kinderen op het lijf geschreven. Ga mee op avontuur om al het moois van de natuur te zien. Leer over bijzondere dierenweetjes in informatieve boeken, dompel je onder in spannende verhalen over woeste buitenavonturen of verwonder je over prachtige natuurillustraties in prentenboeken. En kom daarna mee naar buiten!

Opening en Kinderboekenbal

In de Bibliotheek aan Zet aan de Groenmarkt wordt de Kinderboekenweek om 13.30 uur geopend door wethouder Tanja de Jonge, van duurzaamheid, klimaat en milieu. In bibliotheek Crabbehof wordt om 19.00 uur een gezellig kinderboekenbal georganiseerd.

Bijzondere gast bij De Giraf

Vrijdag ontvangt Kinderboekwinkel De Giraf een bijzondere gast die erg populair is onder de jonge lezers en alles weet over woeste buitenavonturen. Met zijn boek Mus & Kapitein Kwaadbaard won schrijver Kevin Hassing eerder dit jaar namelijk de Kinderjury, de belangrijkste publieksprijs voor kinderboeken. Vrijdag vanaf 15.30 uur komt hij naar De Giraf en wordt het piratentijd!

Je vindt Kinderboekwinkel De Giraf aan de Groenmarkt 163, direct naast de bibliotheek.