La Vie & Zo opent op de Voorstraat West

Er is een nieuwe kledingwinkel geopend op de Voorstraat West: La Vie & Zo. Eigenaresse Miranda Raven runt de hippe zaak samen met haar dochters. Na vier maanden verbouwen is het pand helemaal opgeknapt en klaar voor de opening.

Miranda is niet nieuw in de fashionbusiness. 7 jaar geleden had zij ook een modezaak. “Mode blijft trekken’, vertelt ze lachend. “Ik heb altijd gezegd, als ik nog eens een kans krijg om iets moois te beginnen doe ik dat.”

De keuze voor Dordrecht was snel gemaakt. “We komen hier altijd graag zelf om te winkelen en vinden het een hele fijne stad. We hebben speciaal voor de Voorstraat West gekozen. Het is een prachtig stuk Voorstraat en hier hangt een hele fijne sfeer. Het is moeilijk uit te leggen, het heeft gewoon iets.”

La Vie & Zo heeft kleding voor zowel mannen als vrouwen. Voor de man zijn er mooie merken als Antony Morato, Sauvage en MLLNR. “Wij zijn hier het enige verkooppunt van in Dordrecht. We hebben goed gekeken naar kwaliteitsmerken die hier nog niet waren’, aldus Miranda. “Voor de dames zijn wij het enige verkooppunt van het mooie merk Delousion”. De collectie kun je het beste omschrijven als betaalbaar, hip, stoer en voor de dames vrouwelijk.

La Vie & Zo is geopend van dinsdag t/m zondag en op koopavond. Voorstraat 330 Dordrecht