Nieuwe cadeauwinkel op de Voorstraat West

Vanaf afgelopen zaterdag is cadeauwinkel Beer & Pom geopend op de Voorstraat West, nummer 369. In de leuke winkel van Kristel Seesink vind je servies, kussens, zeep, tassen, dienbladen, kaarten en meer. De winkel is genoemd naar de twee katten van Kristel, Beer en Pom. Op veel items zie je dan ook dieren terug. 


'Het is best spannend', lacht Kristel. 'Zo'n eerste dag open. Ik ben naar mijn gevoel nog niet klaar.' 'Als winkelier ben je nooit klaar', tippen mede-ondernemers haar. 'Bezoekers hebben er echt wel begrip voor als nog niet alles perfect is.' En welk weekend is beter om te openen dan het weekend van Dordt in Stoom waarbij het druk is met bezoekers van binnen en buiten de stad. 

Beer & Pom zit op de hoek van de Voorstraat en de Lombardbrug. Het schattige hoekpandje is licht en heeft naast de begane grond nog een kleine vide. Na vier maanden verbouwen is Beer & Pom nu geopend. Eigenaresse Kristel had al een webwinkel en besloot de stap naar een echte winkel te maken. Haar baan in de zorg heeft ze opgezegd om deze droom waar te maken. De producten zijn afkomstig uit Engeland, Frankrijk en Nederland. Nieuwsgierig geworden? Neem dan gauw een kijkje bij Beer & Pom!