Eindelijk weer genieten van muziek: Parkies is terug!

Heb jij muziek en festivals ook zo gemist? Zet dan deze maandagen in je agenda want Parkies komt weer naar Dordrecht! Niet in het Wantijpark maar in het Weizigtpark. Op 12, 19 en 26 juli en 2, 9 en 16 augustus kun je weer genieten van muziek. 


Foto: Thijmen Stolk. De relaxte sfeer is uniek voor Parkies

Haal je picknickkleden maar tevoorschijn en trommel je vrienden op voor dit gezellige festival. Op 12 juli wordt de aftrap gegeven door de Handsome Poets! Ze speelden op grote festivals in Nederland waaronder Pinkpop, Concert at Sea, Indian Summer, Paaspop, Appelpop en Parkpop en zijn een vaste klassieker op Parkies. De organisatie is dan ook super blij dat zij de aftrap willen verzorgen.

Nieuwe sponsor, nieuwe naam
Je kent het festival vast onder Palm Parkies, maar dit jaar gaan de zomerse maandagavonden verder onder de naam Brand Parkies. De organisatie sloot een nieuwe overeenkomst voor minimaal vijf jaar met Heineken en de bijbehorende brouwerij Brand. Vandaar dus ook de nieuwe naam.

Reserveren
Voor deze editie van Parkies moet je reserveren. Dat kan op deze website. Je kunt kiezen voor een picknickplaats of een plekje op het terras. Hapjes en drankjes bestel je eenvoudig via je telefoon. Je krijgt dan een sms als je bestelling bij de bar klaar staat. Iedereen met een negatieve coronatest of vaccinatiebewijs is van harte welkom. De anderhalvemeterregel hoeft dan niet gehanteerd te worden.