Dit is de line up van Popronde Dordrecht zondag 9 oktober

Het grootste reizende muziekfestival van Nederland: dat is de Popronde. Het festival vindt plaats in de maanden september, oktober en november en doet maar liefst 40 steden aan. Zondag 9 oktober is de beurt aan Dordrecht.

Foto: Boter bij de Vis / Jessie Kamp Fotografie

25 MUZIKALE ACTS

Het leuke aan de Popronde is dat alle optredens gratis toegankelijk zijn en dat je jouw favoriete nieuwe act kunt ontdekken in je stamkroeg, favoriete kledingwinkel, kapperszaak of 'gewoon' in DOOR en Bibelot. Er staan maar liefst 25 acts op het programma.

ELK GENRE

De Popronde biedt voor (nog) onbekende acts de mogelijkheid zich te presenteren buiten de eigen regio en intensieve tour- en speelervaring op te doen. De programmering is niet gebonden aan een muziekstijl en geeft een overzicht van wat op live muziekgebied - buiten de mainstream om - in Nederland gebeurt. Van metal tot hiphop, van singer-songwriters tot drum 'n bass, van rock tot blues; bijna elk genre is vertegenwoordigd. Jaarlijks worden circa 100 acts uit de meer dan 1000 aanmeldingen geselecteerd. De Popronde is echt een showcasefestival en bevat geen wedstrijdelement.


Foto: BLANKO / Jessie Kamp Fotografie

Bekijk alle acts en het programma op www.popronde.nl.