Vier de kerstvakantie met een bezoek aan het Dordts Wintercircus Royal!

De duizenden bezoekers die al geweest zijn, weten het zeker: nooit eerder was het Dordts Wintercircus Royal zo spectaculair en zo mooi! Niet voor niets komen bezoekers uit het hele land speciaal voor het circus naar Dordrecht. Wil jij de kerstvakantie vieren met een onvergetelijke middag/avond? Boek dan hier je kaarten en kom naar de Laan van Europa!


De circustent zelf is al indrukwekkend, met een diameter van maar liefst 36 meter. In de grote voortent zorgt een mooie, ronde bar voor een geweldige sfeer. Maar het zijn de spectaculaire optredens van de internationale artiesten waarvan je mond echt open valt. ‘Dit niveau vind je alleen in het buitenland’, vertelt circusliefhebber Marcus Grotenboer. ‘Ik bezoek circussen in heel Europa, maar dit is uniek voor Nederland.’

Gevaarlijk en temperamentvol

Zo brengen de Amerikaanse Morgan en de Britse Roxi waanzinnige luchtacrobatiek in Dordrecht. De gevaarlijke poses en ongelofelijke trucs die zij op grote hoogte laten zien, grenzen aan het onmogelijke. Gevaarlijk en temperamentvol is ook het optreden van de Superskaters. Op hun skates laten ze stunts zien vol risico en dynamiek.

Razende stunts

Eén van de vele hoogtepunten van de show is ‘The Globe of Death’, een grote metalen bol waarin ronkende motoren rakelings langs elkaar racen en razende stunts laten zien. Maar ook bij de heren van de Victorr Rabayo Troupe zit je op het puntje van je stoel. Zij bewandelen de strakke draad en leveren balanceerwerk zoals je nog nooit gezien hebt, hoog boven de grond.

Hoogtepunt

Ander hoogtepunt is het optreden van top-illusionist Alfredo Lorenzo. Zijn mysterieuze verdwijnacts zijn legendarisch en zijn magische act met een enorme schroef is een spetterende afsluiting van de show.

Laatste optreden 

Maar er is nog heel veel meer te zien. Zoals het clownstrio Los Ginos. Deze Nederlandse topclowns combineren muzikaliteit en hilariteit in hun acts. In de circuswereld en daarbuiten wordt Joop Teuteberg gezien als de beste clown van Nederland. In deze editie betreedt hij voor de laatste keer de piste om elke bezoeker een grote lach op het gezicht te toveren.

En meer!

En dan hebben we het nog niet eens gehad over het verfrissend jongleerwerk en acrobatische fietswerk van drie Italiaanse topartiesten! En de spectaculaire act van Stefanie Hones aan de swingtrapeze en slangemens 2.0 Oleksandr Yenivatov.

Kortom: dit is een voorstelling om nooit te vergeten. En dat in ons eigen Dordrecht. Koop hier je tickets en sluit de kerstdagen spetterend af!