Gratis belevingsmaand bij Sport- en slankstudio!

De zomer komt eraan. Een goede reden om weer te gaan sporten en gezonder en slanker te worden. Bij Sport- en Slankstudio Dordrecht boek je nu gratis een belevingsmaand. Dan kun je vier weken lang hun fijne begeleiding en manier van sporten ervaren.

Bij Sport- en Slankstudio draait alles om jouw doelen. Wil je gezonder worden? Wil je afvallen? Wil je sterker worden of revalideren na een blessure of operatie? Wat je doel ook is, de begeleiders van Sport- en Slankstudio maken een programma op maat voor je.


De sportlocatie in Dubbeldam

Twee mooie sportstudio’s

Sport- en Slankstudio heeft twee mooie vestigingen in Dordrecht. Eén in het centrum, om de hoek bij restaurant Post en één in Dubbeldam. Beide studio’s zijn een veilige en vertrouwde trainingsomgeving waar persoonlijke aandacht en begeleiding centraal staat. Voel je je niet op je gemak in een gewone sportschool? Dan is dit zeker de perfecte plek voor jou! Begeleiders Rudi, Lou, Maurice en Christina zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt. Hun deskundigheid en humor zorgt ervoor dat je met veel plezier naar de sportschool gaat.

Sportbegeleiders Lou en Rudi in de vestiging van Sport- en Slankstudio in Dordrecht centrum

Snel resultaat met de Milon Cirkel

Uniek aan deze sportstudio’s is dat je werkt met de Milon Cirkel. De Milon Cirkel is bedacht door een Duitse fysiotherapeut en sportwetenschapper. De cirkel bestaat uit 12 moderne fitnesstoestellen die samen een sterk programma vormen. ‘Door de efficiënte combinatie van kracht- en conditietraining, kun je in korte tijd veel resultaat behalen’, legt Rudi Couwenberg uit. ‘Twee keer een half uur per week is al genoeg om grote sprongen vooruit te maken. Bij de intake bespreken we wat jouw doel is en stellen we een trainingsprogramma op. We begeleiden je goed zodat je steeds stappen vooruit maakt en niet overbelast raakt.’

Ideaal voor jou

De Milon Cirkel is ideaal voor mensen die:
- in korte tijd fit willen worden en meer spiermassa willen opbouwen
- willen werken aan een gezond gewicht
- weinig tijd hebben
- die op advies van de fysiotherapeut of arts komen
- die zich niet thuis voelen op een normale sportschool

Omdat trainen op de Milon erg makkelijk, veilig en efficiënt is, is het ook geschikt voor oudere of minder geoefende sporters. Maar ook fanatieke sporters zijn fan van het systeem. Het is het ideale systeem om alle spiergroepen te trainen. 'Fanatieke sporters verkijken zich in het begin vaak op het systeem', lacht Rudi. 'Als we het instellen op hun niveau ontdekken ze dat het echt een krachtige trainingsmethode is waarmee ze onverwacht snel vooruitgang boeken. Dat is het mooie aan Milon: het is geschikt voor ieder niveau.'

Boek jouw belevingsmaand

Wil jij ook ontdekken wat Milon voor jou kan betekenen? Boek dan een gratis belevingsmaand en ervaar het zelf! Ga  naar www.sportenslankstudio.nl en kies voor de studio in het centrum of in Dubbeldam.