Terrazzo workshop bij Mees Home & Concept Store

In België is House Raccoon de nummer 1 in terrazzo workshops. Al ruim 10.000 creatievelingen volgden er een workshop. Nu kun je hun workshops ook in Dordrecht volgen. Op zaterdag 24 februari geven ze een creatieve workshop bij Mees Home & Concept Store op de Voorstraat.

Terrazzo is een prachtig materiaal waar je de mooiste dingen van kunt maken. Tijdens de terrazzo experience kunnen deelnemers verschillende designobjecten maken. 

Echt aan de slag

‘Het is een hele leuke workshop waarbij je echt aan de slag gaat’, vertelt Vicky van House Raccoon. ‘Onze docenten zijn speciaal opgeleid om cursisten alles te leren over dit mooie materiaal. Terrazzo is een gipscomposiet waaraan je pigmenten en kleurcomponenten kunt toevoegen zodat je de mooiste producten kunt maken. Je leert alles over de basiscomponenten, het kleuren, het toevoegen van de stukjes die zo kenmerkend zijn voor terrazzo en het afwerken van je producten. Wat je maakt kun je na afloop direct mee naar huis nemen.’

Iedereen kan meedoen

Er is plek voor 6 tot 8 personen. De workshop wordt gegeven op de mooie vide bij Mees Home & Concept Store. ‘We vinden het erg leuk dat House Raccoon ons heeft uitgezocht als locatie’, vertelt Andrea, mede-eigenaar van Mees. ‘Ze kwamen een keer bij ons shoppen en waren direct weg van onze mooie ruimte boven. De terrazzo experience is erg leuk om te doen. Dat wordt vast een gezellige, creatieve boel.’

Iedereen kan meedoen, ervaring is niet nodig. De workshop begint om 14.00 uur en duurt ongeveer 3 uur. Aanmelden kan op de website van House Raccoon.

Je vindt Mees Home & Concept Store op Voorstraat 324.