Simon Lévelt Koffie & Thee

Voorstraat 326, Dordrecht

4.6/ 5

Een winkel boordevol verse koffie- en theesoorten, lekkernijen, cadeaus en koffiemachines Lees verder

Als je op zoek bent naar koffie en thee in Dordrecht, ben je bij Simon Lévelt koffie & thee Dordrecht aan het juiste adres. Onze speciaalzaak ligt in het historisch centrum (ook onze winkel is gevestigd in een monumentaal pand) van Dordrecht en is zeker het binnenlopen waard tijdens een dagje shoppen. Zelfs alleen komen ruiken is al leuk!

In onze koffie- en thee winkel kun je kiezen uit een zeer uitgebreid en steeds wisselend assortiment koffie en thee. De koffie wordt vers voor je gemalen in de winkel. Helemaal afgestemd op jouw koffiezetmethode. Bovendien hebben wij een zeer groot assortiment espressomachines van o.a. Jura, Ascaso en ECM. En wil je graag leren hoe je de perfecte cappuccino zet? Wij geven regelmatig workshops.

Maar ook voor koffiebonen zit je bij Simon Lévelt Dordrecht goed! En voor elke smaak en elk moment van de dag heeft Simon Lévelt Dordrecht een passende thee afkomstig uit alle windstreken. Van Groene thee tot Earl Grey of Rooibos thee, je vindt het bij Simon Lévelt Koffie & Thee Dordrecht.