B&B Appelsteiger

Grote Appelsteiger 22, Dordrecht

B&B in een gerestaureerd rijksmonument uit de 17e eeuw aan de haven Lees verder

Welkom bij onze B&B Appelsteiger!

B&B Appelsteiger is een in 2018 volledig gerestaureerd rijksmonument uit de 17e eeuw. Voorzien van alle moderne gemakken, maar met behoud van monumentale details, is een prachtig gastenverblijf en fijne woonplek voor de eigenaren gecreëerd.

Onze B&B bevindt zich op een toplocatie midden in de historische binnenstad van Dordrecht. De ruime en rustig gelegen kamers liggen aan de achterzijde van het pand met uitzicht op het water van de Voorstraatshaven-Wijnhaven en de Wijnbrug. 

Op korte loopafstand zijn er talloze restaurants, cafés, winkels, musea en historische bezienswaardigheden. Bij een verblijf van 2 of meer nachten kunt u gratis gebruik maken van de beschikbare fietsen. Zo fietst u binnen een half uurtje naar het prachtige natuurgebied de Hollandse Biesbosch of neemt u de waterbus naar Rotterdam of de molens van Kinderdijk.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.