No.38 City Bakery Café

Nieuwstraat 38, Dordrecht

4.6/ 5

Voor de lekkerste huisgemaakte taart, vers gemalen Spaanse koffie en heerlijke ontbijtjes & lunch Lees verder

Wie houdt van lekkere taarten, goede Spaanse koffie en vers gemaakte luxe sandwiches mag No.38 City Bakery Café niet missen! Maud en Tjeerd ontvangen je graag in hun gezellige zaak in de Nieuwstraat. Op de kaart staan elke dag heerlijke taarten en andere lekkernijen, luxe sandwiches, maar ook lekkere stapeltosti's, Acaibowls en verse yoghurt met vruchten. 's Middags kun je er gezellig neerstrijken voor een lekker wijntje of een goed glas bier. Of ga langs voor een high tea. Zolang de horeca gesloten is, kun je deze - en andere lekkernijen - ook bestellen!

Voor de zaak is een mooi terras aan het Statenplein maar er is ook een gezellige binnentuin. Deze is in de winter overdekt dus kun je ook hier lekker ontbijten, lunchen of borrelen. 

Wil je beter kennismaken met Maud en Tjeerd en No.38 City Bakery Café? Lees dan hier het leuke interview dat we met deze jonge ondernemers hadden!

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.