Deze leuke winkels openden in 2021 hun deuren in Dordrecht

Op de laatste dag van dit bijzondere jaar blikken we terug. Welke leuke winkels openden dit jaar hun deuren? We lichten er 10 leuke winkels uit. Ben jij al wezen kijken of proeven?

DE WOONMOL

Op de Voorstraat West 440 opende De Woonmol: een leuke winkel vol woonvondsten en hebbedingen. Je vindt er tweedehands woonaccessoires en nieuwe woon- en lifestyle accessoires. Eigenaresse Edith Mol wil bezoekers graag inspireren en verrassen. Dat lukt zeker! Hier vind je elke dag leuke nieuwe dingen.

 

WISH.

In de Grote Spuistraat openden WISH. haar deuren. Eigenaar Jared Gruene toverde het pandje op nummer 23 om tot een geweldige winkel vol brocante en kunst. Elk hoekje van de winkel ziet eruit als een foto in een woonmagazine. Niet zo gek want Jared is designer, kunstenaar én liefhebber van mooie brocante.

 

T[H]OF

In de Hofstraat opende de kleurrijkste nieuwe winkel van Dordrecht haar deuren: T[H]OF. T[H]OF is een bijzondere cadeauwinkel naast het Hof. Bij T[H]OF stap je binnen voor een leuk cadeau. De collectie is heel divers, betaalbaar en kleurrijk. Je zal steeds iets nieuws ontdekken want de collectie wisselt voortdurend.

BLOS

In de Grote Spuistraat opende ook BLOS haar deuren op nummer 21! BLOS is een winkel waar je bijzondere dingen vindt waar je blij van wordt. Van mooie handgemaakte tassen, unieke riemen, kleurrijke linoprints, keramiek, handgemaakte kussens tot kleding, boeken en zelfs muziek.

 

LOTT. BEAUTYSALON

Op de Voorstraat opende LOTT. Beautysalon haar deuren. Charlotte van Geenen toverde het pandje op nummer op 339 om tot een prachtige zaak. Je kunt er terecht voor nagel-, wenkbrauw- en wimperbehandelingen.

 

POKÉ PERFECT

Op de Vriesestraat 85 opende Poké Perfect haar deuren. Bij Poké Perfect kun je kiezen uit heel veel verschillende poké bowls en andere verse gerechten. Poké (spreek uit poh kay) is een Hawaiiaans gerecht, dat oorspronkelijk bestaat uit sushirijst, rauwe vis en verschillende verse toppings, geserveerd in een kom. Heb jij de verschillende bowls al geproefd?

JET’S FAVS

Verderop in de Vriesestraat op nummer 34 opende Jet’s Favs haar deuren! Jet's Favs is hippe boutique vol met de favorieten van jonge onderneemster Annejet Krijgsman. De winkel hangt vol met kleurrijke jurken, tops en rokjes. Jet's Favs richt zich op jonge vrouwen die houden van vrolijke kleding.

 

HAARTOKO

In de Grote Spuistraat opende nog een toffe nieuwe zaak! Op nummer 11 opende Charné de Haartoko. Ze toverde het pandje om tot een geweldige luxe hairsalon met een knipoog naar de Engelse pubsfeer.

 

ATELIER DIEUDONNÉE

Een andere winkel die je niet mag missen is Atelier Dieudonée in de Wijnstraat. In het prachtige pand van de oude stoomdrukkerij vind je nu het atelier en de woonwinkel van Jantine Lindner. Hier is in elk hoekje iets moois te zien. Bij Atelier Dieudonnée kun je terecht voor interieuradvies en mooie accessoires.

 

ALAA ALDEEN

Begin dit jaar opende Mohamad Ammar een Syrisch restaurant op de Voorstraat West. Het was zijn droom om Nederland kennis te laten maken met de lekkerste Syrische en Libanese gerechten. Zijn heerlijke gerechten werden snel populair. Helaas werd Mohamad ziek en overleed hij op 2e kerstdag.