Ontdek Dordrecht vanaf het water

Dordrecht is omgeven door water. Dat maakt het een heerlijke stad om op het water te genieten. We hebben het prachtige natuurgebied De Biesbosch in onze achtertuin, maar ook de binnenstad is super mooi vanaf het water. 

Er zijn heel veel mogelijkheden om Dordrecht vanaf het water te ontdekken. Van kano, fluisterboot De Dordtevaer en luxe jacht tot de klassieke houten boten van Si Barone en de sloepen van DRIJF Dordrecht

En de meeste aanbieders werken samen met met Dordtse horeca zodat je op het water ook nog eens kunt genieten van allerlei lekkers uit de Dordtse keukens! 

Wil je een unieke vaarbelevenis, kies dan voor een rondvaart met zalmdrijver DD Cornelis. Vroeger was dit vaartuig bestemd voor de visserij. Nu kun jij met het vissersbootje door het centrum van Dordt of de Biesbosch varen. Er is geen gids die meer weet van de stad en de natuur dan Schipper Jaap Bouma (die ook wandelingen in de stad organiseert). Natuurlijk kun je je tijdens een rondvaart laten verwennen met koffie, lunch, high tea, Dordtse wijn of andere lekkernijen.

Wil je zelf varen? Dat kan natuurlijk ook. Huur je eigen kano of SUP bij DRIJF Dordrecht of het Biesboschcentrum. Of huur een sloep in Jachthaven Westergoot, meer info: www.bootverhuurdordrecht.nl.